https://www.traditionrolex.com/10Českou Kanadou, závod MR mid | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

Českou Kanadou, závod MR mid

Posílám aktuální informace z České Kanady. Na dnešek v noci napadlo cca 3-5cm sněhu a stále pokračují dost silné mrazy. Velká většina tratě je ve velmi dobrém stavu, s cca 30cm sněhu. Na některých místech, pod hustými stromy je sněhu méně a je možné, že saně budou trochu drhnout. Doporučuji tedy použít starší skluznice. Nejhorší místa se pokusíme zavézt sněhem z okolí, aby jich bylo co nejméně. V každém případě je škoda trať nevyužít k pěkné projížïce Českou Kanadou. Midová trať by měla měřit cca 36 km a turistická cca 20km.

Jelikož je přihlášen rekordní počet účastníků, prosíme vás o maximální úsporu místa na úvazišti. Ve směru od Nové Bystřice, směrem na Klášter bude na pravé straně silnice úvaziště pro velká spřežení, 6 psů a více. Na levé straně bude úvaziště pro individuální disciplíny a pro spřežení do čtyř psů. S přechodem psů menších spřežení přes silnici pomůžou pomocníci. Připomínám, že všichni účastníci, mimo turistické kategorie musí mít při prezentaci vyplněný Chiplist, ten je ke stažení u přihlášky na stránkách www.ceskoukanadou.cz Těšíme se na všechny účastníky a věříme, že se letošní závod podaří uskutečnit za téměř ideálních podmínek.

https://www.traditionrolex.com/10