https://www.traditionrolex.com/10Důležitá informace pro pořadatele závodů v sezoně 2017 / 2018 | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

Důležitá informace pro pořadatele závodů v sezoně 2017 / 2018

Upozorňuji pořadatele , že nadcházející sezonou skončilo přechodné období , kdy byly u neregistrovaných závodníků tolerovány starty mezi registrovanými závodníky s licencí . Každý závod , který je uveden v termínovém kalendáři musí respektovat pravidla Svazu o oddělených startech závodníků bez licence.

Pokud pořadatel plánuje startovat závodníky podle svých pravidel , nemůže být uveden v termínovém kalendáři . Může dostat prostor prezentovat svůj závod v diskuzi na veřejném fóru , nebo v časopise. Pro závody pořádané 30 dní před termínem platnosti nových licencí může být povolen start jak na starou licenci , tak i na novou , bude -li zaplacena před startem takového závodu. Znovu apeluji na pořadatele , aby ustanovení o licencích a oddělených startech dodržovali , protože dotace obdržíme jen na registrované závodníky a živé kluby. Sebeaktivnější neregistrovaný(nelicencovaný) závodník nepřináší Svazu NIC .

https://www.traditionrolex.com/10