https://www.traditionrolex.com/10Konečná podoba reprezentace pro ME ESDRA v Tarvisiu | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

Konečná podoba reprezentace pro ME ESDRA v Tarvisiu

Včera byla uzavřena konečná podoba reprezentace pro ME ESDRA ve sprintu, které se koná 3.–5.2.2006 v Tarvisiu.

S přihlédnutím k výkonnosti na podzimních závodech a na základě výsledků na dosud odjetých závodech na sněhu byla uzavřena nominace v následujicí podobě:

Třída 4
Gabriela Trnková, Slavomír Pavlík, Stanislav Váňa, Blanka Kováříková, Tomáš Stejskal, Dagmar Nešněrová

Třída 6
Petr Krupička ml., Jiří Trnka ml, Jiří Trnka st., Pavel Zvolský

Třída 8
Petr Krupička st.

Skijoring ženy
Soňa Klikarová, Ilona Erlebachová, Kateřina Kromíchalová, Ivana Mrázová

Kombinace ženy
Soňa Klikarová

Skijoring muži
Lukáš Blažo, Ondřej Smejkal, Michal Ženíšek

Pro štafetu předběžně počítáme do pulkařských úseků se Soňou a Lukášem. Ti pak budou doplněni o dva skijoringaře dle momentální formy.

Všichni nominovaní budou mít sraz 2.2. 2006 a to nejpozději ve 13,00 v místě konání závodu. Pokud se stane, že se někdo do tohoto termínu do Tarvisia z nějakých důvodů nestihne dostavit, je povinnen informovat vedoucího týmu Vaška Kováříka na tel +420 602 298 554, stačí i formou SMS. Všichni by ale měli do místa konání závodu dorazit nejpozději do 17,30.

Pokud někdo z nominovaných nebude moci z jakýchkoli důvodů odjet, je opět povinen to nahlásit Vaškovi a to co nejdříve od okamžiku, kdy taková důvod nastane.

Pro ty, kteří ještě nemají reprezentační vesty, se je pokusíme zajistit. Měly by být k dispozici na závodech na Horníku. Kdo tam nebude, dostane je přímo v Tarvisiu.
Doplatek za vestu je 200,- Kč a bude vybrán při předání vesty. Kdo vestu již má, bere si ji samozřejmě s sebou.

Podrobnosti k závodu naleznete na stránkách ESDRA nebo přímo na stránkách ME – link přes logo závodu u tohoto článku. Přesné délky tratí pro SKJ budu ještě zjišťovat a budu vás informovat.

Důležité je, aby všichni vaši psi, které budete brát s sebou, byli očipovaní a měli jste pro ně nový pas EU. Na základě osobní zkušenosti doporučuji nechat si i překontrolovat, zda je čip čitelný a zda někam neodcestoval. Jedna z našich fen ho má v uchu !!! Můžete si dopředu připravit i Chipping Form, který je k dispozici na stránkách ESDRA.

Přeji všem nominovaným po zbývající dobu do šampionátu kvalitní podmínky pro přípravu, držím palce, ať jsou všichni hafani zdraví a těším se na všechny v Tarvisiu.

https://www.traditionrolex.com/10