https://www.traditionrolex.com/10ME ESDRA Sprint Hammar-Skabu, Norsko | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

ME ESDRA Sprint Hammar-Skabu, Norsko

Konečné výsledky jsou na: NOME style, neboli spřežení na http://www.hamar-trekkhundklubb.net/ NORDIC style, neboli lyžaři na http://n3sport.no/Organisation.asp?orgelementid=60116 18.3.2007 Nejnovější zprávy z Hammaru. Třetí den. Závod je hotový, bylo to těžké, hodně nového sněhu. Šampioni jsou zatím neoficiálně: 4 dog class 1. Uwe Radant DE 2. Barbara Stockli CH 3. Lena Bosen Hillestadt NO 4. Maria Maki SWE Uwe potvrdil svoji famózní formu a suverénně zvítězil. Musíme gratulovat českému chovu, všichni čtyři psi vítězného týmu jsou z česka(3xPavlík, 1x Váňová). Gábina se Slávou se nezlepšili a pravděpodobně obsadili 5. a 6. místo. 6 dog class 1. Jiří Trnka ml. CZE Velká gratulace Jirkovi Trnkovi ml. a celému Trnkovic týmu. Ze šestého místa po prvním kole na první místo celkově, to je vynikající výkon. Povedený útok ze zadních pozic vždy dvakrát potěší. Jirka obhájil titul mistra Evropy z lonského roku. 8 dog class 1. Hege Ingebrigtsen NO Unlimited 1. Rudi Ropertz DE Další pořadí zatím nevíme, nebylo rozumnět. Na kopci u Hammaru je slabý-kolísavý signál.

17.3.2007 V letošní nepříznivé sezóně došlo k přeložení ME ESDRA z německého Bernau do Norského Hammaru a Skabu. Je to náročný dvojzávod. Minulý víkend proběhlo třídenní MS ve Švédsku a od pátku probíhá třídenní ME v Norsku. Z našich reprezentantů zůstali ve Skandinávii 4 dog class Slavomír Pavlík a Gábina Trnková 6 dog class Jiří Trnka jun. Nordic Style Soňa Klikarová, Ilona Erlebachová, Kateřina Kromíchalová, Ondra Smejkal, Nordic Style, http://n3sport.no/Organisation.asp?orgelementid=60116 První den byla Sona byla treti v Combi a nebyt padu v poslednim sjezdu byla by prvni, to musela být bitva, s třísekundovou ztrátou a pádem být třetí to je pech. Druhý den se jel Skijoring. Soňa byla opět třetí, Katka sedmá a Ondra pátý. Tady se Norové předvedli, udělali si na jiné trati mistrovstvi Norska a rozdelili konkurenci. Nome style, http://www.hamar-trekkhundklubb.net/ 4 dog class První den se povedl Slávovi a zajel třetí čas, ale tahá se o sekundy s Lenou B-H, tak to bude mít ještě těžké, Gábina zajela šestý čas, tam musel být nějaký problém. No a ve famózním výkonu ze Švédska i v Norsku pokračoval Uwe Radant, který je sice z Německa, ale celý jeho tým jsou psi z česka. Druhý den Uwe pokračoval ve famózním výkonu a je suverénně první, Sláva jel nepatrně pomaleji a prohrává s Lenou o 8 sekund a Gábina zajela výboný třetí čas a posunula se na páté místo. 6 dog class První den zajel Jirka šestý čas. Trnkovci měli asi podobný problém. Druhý den Jirka zaválel a předvedl nejlepší výkon a vyhoupl se na třetí místo 19 sekund za prvním v pořadí a 1 sekundu na druhé místo.

https://www.traditionrolex.com/10