https://www.traditionrolex.com/10MS Gafsele - aktuální informace | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

MS Gafsele - aktuální informace

Na tomto místě budu postupně doplňovat informace pro reprezentaci na MS IFSS ve švédském Asele. Všichni reprezentanti musí být na místě závodu již ve středu 7.3.2007, kdy je veterinární přejímka. Trénink na tratích je možný až do úterý 6.3. do 14,00. Připomínám nutnost odčervení psů 10 dnů před vstupem do Švédska. Toto musí být potvrzeno v mezinárodním očkavacím průkazu - pasu veterinářem. Zatím nevím, jak je to s kempováním na stake-outu. Tuto možnost budu ještě prověřovat. V každém případě je možné využít kemp, který je prý blízko prostoru startu a kde jsou toalety a pitná voda. Poplatek za den v kempu je 100 švédských korun. V Asele je plavecký bazén, kde je možné využít sprchy a saunu. Takže plavky s sebou. Veškeré formuláře, které se budou odevzdávat na místě, budu mít pro vás vytištěné a vezmu je pro vás s sebou. Nicméně vlastní aktivitě se meze nekladou a můžete si je stahnout sami z www.draghundsVM2007.se.

Konečná podoba reprezentace pro MS IFSS v Gafsele je následující: 6 psů: Jiří Trnka ml., Jiří Trnka st.,Petr Krupička ml,. Petr Krupička st. 4 psi: Slavomír Pavlík, Blanka Kováříková, Gábina Trnková Skj: Soňa Klikarová, Ilona Erlebachová, Adéla Jerhotová, Ondřej Smejkal, Kateřina Kromíchalová Pulka: Soňa Klikarová, Ilona Erlebachová Combi: Soňa Klikarová Štafeta Nordic style - složení bude upřesněno na místě Prosím všechny výše uvedené, aby v případě, že nebudou schopni do Švédska odjet, dali okamžitě vědět na e-mail vaclav.v.kovarik@gsk.com nebo telefonicky na číslo 602 298 554.

https://www.traditionrolex.com/10