https://www.traditionrolex.com/10ME IFSS - Nybro - Švédsko - EXTRA KVÓTY | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

ME IFSS - Nybro - Švédsko - EXTRA KVÓTY

Poslední možnost doplnění české reprezentace do 12.10.2018 do 8.00! A to i mírně nad rámec původní kvóty 3+1 start v jednotlivé kategorii pro každý stát.

V reakci na výzvu IFSS zveřejněnou 6.10. na oficiálním webu https://www.sleddogsport.net/ k doplnění počtu startujících se nám podařilo s teamleadry a s podporou předsedy svazu ČASS vyjednat souhlas s dodatečným navýšením limtů pro počet startů české reprezentace, tzv. extra kvóty.

Přihlášení je možné jen do tohoto pátku 12.10. 2018 do 8.00 (ráno) na mail reprezentace@mushing.cz
předmět mailu: ME extra kvóty, do textu mailu uveďte: jméno a příjmení, mailovou adresu a mobilní telefon, datum narození, vybranou kategorii
(název kategorie podle oficiální pozvánky http://ech2018.se/upload/dokument/registraton/IFSS%20ECh%20Dryland%202018%20-%20Updated%20Invitation.pdf)

Protože jde o dodatečné přihlášení po předem daných termínech zvyšuje IFSS startovné na 1,5 násobek původních částek (původní termíny i částky také v pozvánce)

Okamžitě po uzávěrce těchto dodatečných přihlášek oslovíme IFSS, zda nám povolí všechny další starty nebo jen určitý počet. Odhadujeme 1-2 starty v každé kategorii nad původní limit 3+1.
V případě vyššího počtu dodatečně přihlášených se v konkrétních kategoriích rozhodne na závodech v Abertamech, pozor již tento víkend 13-14.10. 2018 (v tom případě bude možná přihláška po uzávěrce)

https://www.mushing.cz/akce/memorial-jaroslava-svobody/1055

Hlašte se prosím jen pokud jste ochotní platit zvýšené startovné a schopní v případě potřeby závodit v Abertamech, ať nekomplikujete vyjednávání a plány ostatním dodatečně přihlášeným.

Žádná z těchto změn se pochopitelně netýká již řádně přihlášených reprezentantů, pokud nemají zájem o další start, s vyjímkou závodníků v kategorii DS2, kteří již počítají s nominačním závodem v Abertamech. Právě vyšší počet přihlášených v této kategorii byl pro nás motivací pokusit se vyjednat další místa pro české reprezentanty na ME IFSS.

dodatečně přihlášené budeme průběžně zapisovat do tabulky zájemců: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PaNXvN5m08XS1Crq5aj1Gbf2xXwr_XKQlvzMh2zyclc/edit#gid=0

Kryštof Spilka

FOTOGALERIE

KOMENTÁŘE

Posílat komentáře můžou jen přihlášení uživatelé. Pokud nemáte přihlašovací údaje, tak se prosím registrujte.

https://www.traditionrolex.com/10